Rode Kool met zuidvruchten, kabeljauw en röstikoekjes

Ingrediënten

25 min    3 Personen
  • 720ml HAK Rode Kool met Appel

  • 75 gr gedroogde abrikozen
  • 50 gr rozijnen
  • 3 moten kabeljauw van 150 gr met vel
  • Röstirondjes (diepvries)
  • Vloeibaar bakmiddel
  • Viskruiden
  • 2 eetlepels tarwebloem
  • Olijfolie

Bereiding

  • Kruid de kabeljauw met de viskruiden en bestrooi met bloem.
  • Verhit de olijfolie en wat vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak hierin de kabeljauwfilets gaar.
  • Snijd de abrikozen en rozijnen fijn en verwarm samen met de rode kool zonder het te laten koken.
  • Bak de röstikoekjes in een bakpan met olijfolie of in de oven.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.