Franse prinsessenbonen met gebakken spekjes, ajuin en aardappel

Ingrediënten

20 min    3 Personen
  • 720ml HAK Gebroken prinsessenbonen

  • 500 gr ontbijtspek in blokjes
  • 2 uien
  • 600 gr aardappelschijfjes om te bakken.
  • Vloeibaar bakmiddel
  • Peper en zout

Bereiding

  • Bak de ontbijtspekjes uit in een koekenpan, laat ze daarna uitlekken. Gooi het vet weg als het koud is.
  • Snijd de uien in blokjes.
  • Bak de aardappelschijfjes in het vloeibare bakmiddel.
  • Doe hier, als de aardappelschijfjes bijna klaar zijn, de ui-blokjes bij.
  • Bak deze nog even mee.
  • Voeg daarna de spekblokjes toe.
  • Verwarm de prinsessenbonen in een kookpan zonder te laten koken.
  • Serveer de aardappelschotel met apart daarbij de boontjes.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.