Worst met rode kool appel en gebakken aardappelen

Ingrediënten

25 min    3 Personen
  • 720ml HAK Rode Kool

  • 1 bokaal450 gr verse worst
  • 600 gr aardappelschijfjes
  • 1 kleine ui
  • Vloeibaar bakmiddel
  • 1 zakje jus poeder
  • 1 eetlepel mosterd

Bereiding

  • Bak de verse worst in een braadpan.
  • Bak de aardappelschijfjes in een bakpan.
  • Snijd de ui in kleine blokjes en voeg deze op het laatste moment toe bij de aardappelschijfjes.
  • Verwarm de rode kool in een kookpan zonder het te laten koken.
  • Maak de jus in een steelpannetje volgens de verpakking en breng op smaak met de mosterd.
  • Serveer de worst op een mooie schaal in zijn geheel met wat saus erover.
  • Serveer de aardappelschijfjes met de rode kool apart op een bord.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.