Visfilet met erwten en wortelen

Ingrediënten

35 min    3 Personen
  • 720ml HAK Doperwtjes met Worteltjes

  • 500 g voorgekookte krielaardappelen
  • 3 visfilets, bijvoorbeeld van tilapia
  • 1 ui
  • Olijfolie
  • Water
  • Peper en grof zeezout
  • Vloeibaar bakmiddel

Bereiding

  • Bak de visfilets mooi bruin aan beide kanten in wat vloeibaar bakmiddel, zorg ervoor dat de boter mooi bruin blijft.
  • Bak de aardappelen goudbruin in olijfolie en bestrooi met wat grof zout.
  • Snijd de ui fijn en fruit deze in een steelpannetje, voeg er de groenten aan toe en laat deze opwarmen zonder te laten koken.
  • Haal de vis uit de pan. Leg hem eventueel onder zilverpapier zodat hij niet afkoelt.
  • Blus de pan met wat water en laat even inkoken voor een jus.
  • Schik de warme groenten en de aardappelen op het bord.
  • Leg er de visfilet naast en overgiet met de jus.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.