Shepherd’s pie

Ingrediënten

50 min    4 Personen
  • 370ml HAK Worteltjes

  • 400 gr (runds)gehakt
  • 600 gr aardappelpuree kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • Vloeibaar bakmiddel
  • 1 sjalotje
  • Peper en zout
  • Extra benodigdheden:
  • Ovenschaal ca. 2 liter

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Verhit het vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak het gehakt rul.
  • Snipper het sjalotje en fruit het met het gehakt mee.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de doperwtjes en worteltjes uitlekken.
  • Vet een ovenschaal in. Leg eerst een laag gehakt, daarboven de doperwtjes en worteltjes en tot slot de puree.
  • Laat het geheel ongeveer een half uur in de oven goed warm worden totdat er een mooi kleurtje op de puree komt.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.