Schotel van witte bonen met spek en gekookte aardappelen

Ingrediënten

45 min    3 Personen
  • 720ml HAK Witte Bonen in Tomatensaus

  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 250 gr spekblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • Peper en zout
  • Vloeibaar bakmiddel
  • 1 dl water
  • 500 gr aardappelen

Bereiding

  • Snipper de ui en knoflook.
  • Bak het samen met de spekblokjes aan in een braadpan met vloeibaar bakmiddel.
  • Snijd de paprika en tomaat in blokjes, voeg dit toe aan het spekmengsel en bak het mee.
  • Voeg peper, zout en Provençaalse kruiden toe.
  • Kook de aardappelen gaar met een beetje zout.
  • Voeg wat water toe en laat 10 minuten sudderen.
  • Voeg de bonen toe en laat ze mee opwarmen.
  • Serveer de schotel met de gekookte aardappelen.
  • Tip: ook lekker met een groene salade erbij

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.