Zuurkoolschotel met banaan en gehakt

Ingrediënten

55 min    3 Personen
  • 720ml HAK Wijnzuurkool

  • 450 gr aardappelpartjes
  • 350 gr rundergehakt
  • 1 banaan
  • 1 grote ui
  • Gehaktkruiden
  • Peper en zout
  • 25ml vloeibaar bakmiddel

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snipper de ui.
  • Verwarm het vloeibare bakmiddel in een bakpan en rul het gehakt met de fijngesneden ui.
  • Verdeel de gehakt over een ovenschaal.
  • Snijd de banaan in blokjes
  • Laat de zuurkool uitlekken en meng deze met de banaan.
  • Voeg de zuurkool en banaan toe aan het gehaktmengsel.
  • Meng de aardappelpartjes met een klein beetje vloeibare boter, peper en zout en voeg deze als laatste toe aan de ovenschaal.
  • Zet de ovenschotel in de oven en laat deze gedurende ongeveer 30 minuten gaar worden.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.