Sperziebonen met runderworstjes en aardappelkroketjes

Ingrediënten

35 min    3 Personen
  • 720ml HAK Gebroken prinsessenbonen

  • 3 runderworstjes
  • 1 zak aardappelkroketjes (geschikt voor de oven)
  • 1 theelepel sambal
  • 1 theelepel ketjap manis
  • 50ml vloeibaar bakmiddel
  • Bakpapier

Bereiding

  • Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de aardappelkroketjes.
  • Leg de aardappelkroketjes op een vel bakpapier en plaats deze in de oven (zie de verpakking voor de baktijd).
  • Verwarm het vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak hierin de runderworstjes gaar (ca. 20 à 25 minuten). Voeg af en toe wat water bij.
  • Verwarm de sperziebonen in een kookpan zonder het te laten koken.
  • Breng de sperziebonen op smaak met ketjap en sambal.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.