Ovenschotel met spinazie, aardappelpartjes en zalm

Ingrediënten

35 min    3 Personen
  • 720ml HAK Bladspinazie, gesneden

  • 450 gr aardappelpartjes
  • 300-400 gr verse zalmfilet
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 eetlepels kookroom
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
  • Snipper het sjalotje en fruit deze in olijfolie.
  • Voeg de room en de pesto toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg als laatste de spinazie toe en verwarm het geheel ongeveer 5 minuten op een laag tot middelhoog vuur.
  • Verdeel de aardappelpartjes in een ingevette ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de zalm in blokjes en verdeel deze over de aardappelschijfjes. Giet hierover de spinaziesaus.
  • Plaats de ovenschaal in de oven gedurende 20 minuten.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.