Visschotel met spinazie en gekookte aardappelen

Ingrediënten

50 min    3 Personen
  • 720ml HAK Bladspinazie, gesneden

  • 400 gr stevige witvis (kabeljauw/ schelvis)
  • 450 gr vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • 1 pakje romige kruidenkaas (±150gr)
  • Viskruiden
  • Extra benodigdheden:
  • Ovenschaal ca. 1,5 liter

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Laat de spinazie uitlekken.
  • Snijd de vis in grove stukken en marineer deze met de viskruiden.
  • Meng de vis met de spinazie, de pesto en de kruidenkaas.
  • Verdeel alles in een ovenschaal.
  • Gaar de vis in 30 tot 40 minuten op 175 graden.
  • Kook in tussentijd de aardappelen gaar (20 minuten) en giet ze af.
  • Strooi de bieslook over de aardappelen. Serveer met de visschotel.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.