Tagliatelle met rode kool en kip

Ingrediënten

20 min    2 Personen
  • 370ml HAK Rode Kool met Appel

  • 125 gr kipfilet, in kleine stukjes gesneden
  • 1 teentje uitgeknepen knoflook
  • 150-200 gr gebroken tagliatelle
  • 100-125ml room
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Fijngesneden korianderblaadjes

Bereiding

  • Kook de gebroken tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Bak de gesneden kip rustig gaar in een beetje olie, samen met de uitgeknepen knoflook.
  • Warm ondertussen al roerend de rode kool op in een pannetje.
  • Voeg de room toe aan de gaar gebakken kip en laat kort sudderen.
  • Giet de pasta af en voeg het mengsel van kip al roerend toe aan de tagliatelle.
  • Leg het tagliatelle mengsel op een bord en maak in het midden een 'kuiltje'.
  • Doe de rode kool in het kuiltje.
  • Garneer met de blaadjes koriander.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.