Quiche van bladspinazie en romige blauwe kaas (Castello blue)

Ingrediënten

40 min    4 Personen
  • 720ml HAK Bladspinazie, gesneden

  • 1 pakje bladerdeeg, ontdooid
  • 3 eieren
  • 150 gr Danish Blue, kleingesneden
  • 150 gr Gorgonzola, kleingesneden
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • Versgemalen, zwarte peper
  • Volkorenbrood
  • Olijfolie (extra vergine) of boter
  • Extra benodigdheden:
  • Springvorm 24cm

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bekleed een springvorm met het bladerdeeg, plak de randjes vast met wat water.
  • Klop de eieren los in een grote kom.
  • Meng de spinazie onder de eieren.
  • Schep de stukjes Danish Blue en Gorgonzola door het spinazie-eimengsel en strooi er paprikapoeder en zwarte peper over.
  • Doe het spinazie-ei-kaasmengsel in de beklede bakvorm en zet het geheel 25 minuten in de oven.
  • Serveer met volkorenbrood en olijfolie of boter.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.