Zwarte bonen met zeebaars en kerstomaatjes

Ingrediënten

    4 Personen
  • 400g HAK Zwarte bonen

  • 4 zeebaars filets
  • 1 courgette
  • 1 ajuin
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • basilicum
  • olijfolie
  • melk
  • bloem
  • peper en zout
  • Provençaalse kruiden
  • 4 el verse pesto van basilicum

Bereiding

  • Verwarm de oven op 250°C
  • Kruid de zeebaars met peper en zout, smeer in met olijfolie en plaats op een bakplaat met bakpapier.
  • Halveer de kerstomaatjes en leg mee op de bakplaat. Kruid ze met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  • Snij de courgette in blokjes en meng met de pesto.
  • Snij de ajuin en ringen en haal door de melk en dan door de bloem. Frituur goudbruin op 180°C en kruid met zout zodat ze lekker krokant blijven.
  • Als de oven op temperatuur is plaats dan de bakplaat 5 minuten in de oven.
  • Verwarm de zwarte bonen op een zacht vuurtje en breng eventueel op smaak met peper en zout.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.