Bonen mix met venusschelpen

Ingrediënten

-    4 Personen
  • 2 x HAK Bonenmix Kidney, bruine & witte bonen

  • 4 tomaten in blokjes gesneden
  • 2dl vis bouillon
  • 1dl witte wijn
  • 1 teentje look
  • 4 el gehakte peterselie
  • 1kg venusschelpen
  • 1 el oregano
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de oven op 200°C.
  • Spoel de venusschelpen goed af in koud water.
  • Snipper de look fijn en stoof kort met olijfolie in een braadpan. Blus met de wijn en bouillon en breng aan de kook.
  • Spoel de bonen mix kort af en laat uitlekken. Voeg toe aan de bouillon en laat het geheel tot een kookpunt komen.
  • Voeg dan venus schelpen, oregano en tomatenblokjes toe.
  • Plaats de pan nu in de oven tot de schelpjes open gaan.
  • Goed omroeren voor het serveren en werk af met de peterselie.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.