Kidneybonen chili bowl

Ingrediënten

    4 Personen
  • 500g HAK Bonenschotel Kidneybonen Chili

  • 325 g quinoa
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 1 kilo zoete aardappel, geschild en in blokjes
  • 150 g mais
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 150 g feta, in blokjes
  • Koriander of platte peterselie, naar smaak

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Verdeel de blokjes zoete aardappel op een met bakpapier beklede bakplaat of ovenrooster en verwarm ze gedurende een 25tal minuten totdat de randjes goudbruin zijn.
  • Verdeel de laatste 5 minuten de feta erover en laat even mee bakken.
  • Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Breng een pot water aan de kook en plaats de gesloten pouch kidneybonen chili erin. Laat gedurende 10 minuten opwarmen.
  • Roer de quinoa los en meng de kidneybonen chili, paprika blokjes en mais er doorheen.
  • Meng tot slot de zoete aardappel met feta er doorheen en werk af met de bosuitjes.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.