Vegetarische lasagne met peulvruchten

Ingrediënten

    2 Personen
  • 500 g HAK Bologneseschotel

  • 2 courgettes
  • 1 aubergine
  • 1 bol mozzarella

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij de aubergine en de courgette in de lengte in dunne plakken.
  • Snij de bol mozzarella in dunne plakken.
  • Verdeel een dun laagje bologneseschotel op de bodem van de ovenschaal.
  • Leg hierop overlappend de helft van de plakjes courgette.
  • Verdeel opnieuw een dun laagje saus en dek deze af met overlappende plakjes aubergine.
  • Verdeel het laatste beetje bologneseschotel in de ovenschaal en dek deze af met de rest van de plakjes courgette
  • Top het geheel af met de plakjes mozzarella.
  • Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.