Quinoa met doperwten, linzen, mais mix

Ingrediënten

    4 Personen
  • 200g HAK Doperwten, linzen, mais mix

  • Olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 325 g quinoa
  • 750 ml groentebouillon
  • 1 avocado, vruchtvlees in blokjes
  • Zout en peper

Bereiding

  • Fruit de ui in een beetje olijfolie in een ruime pan met dikke bodem.
  • Doe de tomatenpuree er na 4 minuten bij. Bak 1 minuut mee en voeg vervolgens de quinoa toe.
  • Blus af met de groentebouillon en laat op een zacht vuur sudderen.
  • Doe na 10 minuten, of tot het grootste deel van het vocht is opgenomen de doperwten, linzen, maismix erbij en laat even mee warmen.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat afgedekt 5 minuten rusten.
  • Serveer in aparte kommen en werk af met avocado.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.