Taco's met bolognesesaus

Ingrediënten

    2 Personen
  • 1 pouch HAK Bologneseschotel

  • 4 taco’s
  • 5 merguez worsten
  • koriander
  • 1 limoen
  • zure room
  • 1 jalapeño peper
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  • Doe wat olijfolie in een wok op een middelhoog vuur. Knijp het gehakt uit de merguez worsten. Breek het gehakt in de wok uit elkaar in kleine stukjes.
  • Snijd de jalapeño in dunne schijfjes.
  • Leg de taco’s enkele minuten in een voorverwarmde oven. Voeg ondertussen de HAK Bologneseschotel stelselmatig toe aan het gehakt en roer regelmatig goed door elkaar.
  • Laat de saus enkele minuutjes opwarmen zodat het gehakt gaar wordt.
  • Meng ondertussen het sap van een halve limoen met de zure room.
  • Haal de taco’s uit de oven.
  • Neem per persoon twee taco’s en vul ze met de bolognesesaus. Schep op elke taco een lepeltje room. Serveer met enkele stukjes van de jalapeño en fijngehakte koriander. Werk af met de frisse zeste van de limoen.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.