Salade met zalm en kidneybonen

Ingrediënten

    2 Personen
  • 1 pouch HAK Kidneybonen

  • Enkele sneden lichtbruin brood
  • Veldsla of ijsbergsla
  • Rucola
  • Enkele theelepels honing
  • 2 geraspte wortels
  • 1 komkommer
  • Gerookte zalm
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  • Bereid eerst de croutons. Verwarm een pan op een laag vuur, met een beetje olijfolie. Scheur het brood in kleine stukjes en strooi ze in de pan. Kruid naar smaak met wat zout en peper en wat peterselie. Overgiet regelmatig met nog wat olijfolie.
  • Dresseer de borden met de sla en de rucola. Overgiet met de honing en de strooi er de geraspte wortel over. Dresseer verder met schijfjes komkommer en kruid bij met peper en zout.
  • Knip de zalm in reepjes en strooi ze over de gedresseerde borden, net zoals de Parmezaanse kaas.
  • Voeg nu de HAK Kidneybonen toe en gebruik tenslotte de krokante croutons om af te werken.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.