Een puur kidneybonensalade on-the-go door Yentl

Fashion blogger Yentl laat zien hoe er ondanks een voedselallergie toch easy en gezond gekookt kan worden. Ze maakt een salade met de Kidneybonen van Hak en voegt hier groente, zalm en croutons aan toe. Zo krijgt zij eenvoudig haar dagelijkse portie groenten binnen en houdt ze haar lichaam en geest in balans.

Bekijk hier het recept!

Salade met zalm en kidneybonen

Loïc speelt met kikkererwten en de Portugese zon

Loïc laat zien hoe hij een heerlijke, simpele en snel te bereide gerecht klaarmaakt met de kikkererwten in stazak van Hak. Bij deze kikkererwten serveert hij kabeljauw en aardappelen. Zo geeft hij zijn gasten een energie boost!

Een feestelijke Bologneseschotel à la Sven Ornelis

Sven is een foodblogger en vindt het belangrijk dat zijn gerechten een lekkere smaak hebben. In de video maakt hij een heerlijk gerecht en verwerkt de Bolognese schotel van Hak hierin.

Leslie smult van linzen, feta en courgette

Chef-kok en foodblogger Leslie laat in dit filmpje zien hoe er gesmuld kan worden van linzen, feta en courgette. Het recept is gemakkelijk te bereiden en super snel klaar. Bovendien is het een echte smaak sensatie en heerlijk voor in de zomermaanden!