Een puur kidneybonensalade on-the-go door Yentl

Fashion blogger Yentl laat zien hoe er ondanks een voedselallergie toch easy en gezond gekookt kan worden. Ze maakt een salade met de Kidneybonen van Hak en voegt hier groente, zalm en croutons aan toe. Zo krijgt zij eenvoudig haar dagelijkse portie groenten binnen en houdt ze haar lichaam en geest in balans.

Bekijk hier het recept!

Salade met zalm en kidneybonen

Inspiratie

De groenten van Hak hebben allemaal een Nutriscore A

Wist je dat de groenten van HAK een verantwoorde keuze zijn? Ze hebben namelijk allemaal een Nutri-Score A! Hak, de keuken van bij ons

Leslie smult van linzen, feta en courgette

Chef-kok en foodblogger Leslie laat in dit filmpje zien hoe er gesmuld kan worden van linzen, feta en courgette. Het recept is gemakkelijk te bereiden en super snel klaar. Bovendien is het een echte smaak sensatie en heerlijk voor in de zomermaanden!