Een puur kidneybonensalade on-the-go door Yentl

Fashion blogger Yentl laat zien hoe er ondanks een voedselallergie toch easy en gezond gekookt kan worden. Ze maakt een salade met de Kidneybonen van Hak en voegt hier groente, zalm en croutons aan toe. Zo krijgt zij eenvoudig haar dagelijkse portie groenten binnen en houdt ze haar lichaam en geest in balans.

Bekijk hier het recept!

Salade met zalm en kidneybonen

Bytessfotografie 24

Een feestelijke Bologneseschotel à la Sven Ornelis

Sven is een foodblogger en vindt het belangrijk dat zijn gerechten een lekkere smaak hebben. In de video maakt hij een heerlijk gerecht en verwerkt de Bolognese schotel van Hak hierin.

De Hapjes princess tovert een heerlijke linzensalade op tafel

Julie is foodblogger en alleenstaand. Ze vindt het belangrijk om gezond, slank en in balans te blijven. De stazakken van Hak helpen haar hier bij. Ze kan hiermee snel, gemakkelijk en een evenwichtige maaltijd op tafel toveren.

Leslie smult van linzen, feta en courgette

Chef-kok en foodblogger Leslie laat in dit filmpje zien hoe er gesmuld kan worden van linzen, feta en courgette. Het recept is gemakkelijk te bereiden en super snel klaar. Bovendien is het een echte smaak sensatie en heerlijk voor in de zomermaanden!