Een puur kidneybonensalade on-the-go door Yentl

Fashion blogger Yentl laat zien hoe er ondanks een voedselallergie toch easy en gezond gekookt kan worden. Ze maakt een salade met de Kidneybonen van Hak en voegt hier groente, zalm en croutons aan toe. Zo krijgt zij eenvoudig haar dagelijkse portie groenten binnen en houdt ze haar lichaam en geest in balans.

Bekijk hier het recept!

Salade met zalm en kidneybonen

De groenten van HAK worden lokaal geoogst in het seizoen

De groenten van HAK worden in het seizoen zelf geoogst en daarna direct ingemaakt zonder bewaarmiddelen. Puur natuur dus! HAK, de keuken van bij ons.
Bytessfotografie 24

Een feestelijke Bologneseschotel à la Sven Ornelis

Sven is een foodblogger en vindt het belangrijk dat zijn gerechten een lekkere smaak hebben. In de video maakt hij een heerlijk gerecht en verwerkt de Bolognese schotel van Hak hierin.

De groenten van Hak worden met extra aandacht voor natuur en klimaat geteeld

Wist je dat wij onze groenten lokaal telen met extra aandacht voor natuur en klimaat?