Leslie smult van linzen, feta en courgette

Chef-kok en foodblogger Leslie laat in dit filmpje zien hoe er gesmuld kan worden van linzen, feta en courgette. Het recept is gemakkelijk te bereiden en super snel klaar. Bovendien is het een echte smaak sensatie en heerlijk voor in de zomermaanden!

Loïc speelt met kikkererwten en de Portugese zon

Loïc laat zien hoe hij een heerlijke, simpele en snel te bereide gerecht klaarmaakt met de kikkererwten in stazak van Hak. Bij deze kikkererwten serveert hij kabeljauw en aardappelen. Zo geeft hij zijn gasten een energie boost!

HAK, van dichtbij is vertrouwd en lekkerder

Hak, da’s koken met een product van bij ons. Bijna elke groente oogsten we van Nederlandse of Belgische bodem. Want wat vertrouwd is en van dichtbij komt, is lekkerder. Daar geloven wij in.

De groenten van HAK worden lokaal geoogst in het seizoen

De groenten van HAK worden in het seizoen zelf geoogst en daarna direct ingemaakt zonder bewaarmiddelen. Puur natuur dus! HAK, de keuken van bij ons.