Over Hak

Visie & missie

Wij zijn Hak

HAK, da’s koken met een product van bij ons. Bijna elke groente oogsten we van Nederlandse of Belgische bodem. Want wat vertrouwd is en van dichtbij komt, is lekkerder. Daar geloven wij in.

En vanuit dat geloof zorgen wij al meer dan 65 jaar voor heerlijke en eerlijke groenten, waarmee jij lekkere Belgische kost kunt maken. Want daar draait het uiteindelijk om. Om jou en jouw gezin. Dat jij ’s avonds een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten, waar iedereen van geniet. En waarvan jij weet dat alles wat ze nodig hebben, erin zit.

Het is onze missie om jou daarbij te helpen. Dat doen we door de kwaliteit van onze groenten altijd op de eerste plaats te zetten, maar dat doen we ook, en dat is net zo belangrijk, door je te inspireren met recepten en nieuwe combinaties, zodat jij je gezin kunt blijven verrassen met de lekkerste Belgische gerechten.

HAK, de keuken van bij ons.

Visie

Wij geloven dat de wereld een betere plek is waar je langer gezonder kan leven als iedereen veel groenten en fruit eet.

Missie

Wij willen gezond eten en leven lekkerder en gemakkelijker maken met eerlijke kwaliteitsgroenten en peulvruchten. Die wij indien mogelijk dichtbij huis telen en thuis in Brabant verwerken en op smaak brengen volgens de principes van De Groene Keuken van HAK.

Lekker Hollands, met de groenten van HAK