
-
4 pers
-
20 min
Terug naar overzicht
Chipolata met appelmoes en gebakken aardappelen

Appelmoes, Extra Kwaliteit
HAK selecteert voor de appelmoes de beste en lekkerste appels en bereidt de appelmoes volgens speciaal HAK receptuur. Zo krijgen we de lekkerste appelmoes van de allerbeste kwaliteit.
Bekijk productBak de chipolata’s in een braadpan rustig gaar.
Bak de aardappelschijfjes in een bakpan goudbruin, maak op smaak met peper en zout.
Maak een salade met sla, komkommer en zilveruitjes.
Werk de salade af met wat dressing.
Serveer de chipolata’s met aardappel, appelmoes en salade.
Ook lekker!
- 370ml HAK Appelmoes, Extra Kwaliteit
- 12 chipolata’s
- 700 gr aardappelschijfjes
- Sla, komkommer
- Sladressing
- 1 bokaal HAK zilveruitjes 370 ml
- Vloeibaar bakmiddel ( of olijfolie)
- Peper en zout