Marokaanse Schotel Website
  • 4 pers
  • 30 min
Terug naar overzicht

Couscous met Marrokaanse schotel

Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verhit in een koekenpan 2 eetlepels vloeibare boter of olie en bak hier de balletjes gaar.

Voeg de Marokkaanse schotel toe, verwarm het geheel goed.

Roer door de gare couscous een flinke hand met geknipte gemengde kruiden; koriander, peterselie en een beetje munt.

Voeg ook de geroosterde pijnboompitjes toe en roer het geheel goed door.

Ook lekker!

  • 150 à 250 g Lamsgehaktballetjes of rundergehaktballetjes
  • 200 à 300 g (volkoren) (glutenvrije) couscous
  • Vloeibare boter of olie
  • Koriander
  • Peterselie
  • Munt
  • 25 g Geroosterde pijnboompitjes