Kabelajuw
  • 30 min
Terug naar overzicht

Kabeljauw met erwten en wortelen en aardappelpuree

08720600064104 A1 N1 s01

Doperwtjes met Worteltjes

Een klassieke combinatie van deze twee heerlijke groenten om eens lekker te variëren aan tafel.

Bekijk product

Maak de puree of verwarm de kant en klare puree in een beetje melk.

Kruid de vis met viskruiden en wentel ze in de bloem.

Bak de vis gaar in de koekenpan met het vloeibare bakmiddel (ca. 15 minuten).

Verwarm de doperwten en wortelen in een kookpan zonder het te laten koken.

Serveer alles samen.

Ook lekker!

  • 720ml HAK Doperwtjes met Worteltjes
  • 600 gr puree, kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • Scheutje (lactosevrij) melk
  • 400 gr verse kabeljauwfilet
  • Viskruiden
  • 2 eetlepels (glutenvrij) tarwebloem
  • Vloeibaar bakmiddel/olijfolie