Linzensalade Met Courgette En Zoete Paprika
  • 2 pers
Terug naar overzicht

Linzensalade met courgette en zoete paprika

Linzen verkleind

Linzen

HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product

Verkruimel de feta.

Snijd de courgette in kleine blokjes en de paprika in kleine stukjes.

Snijd de lente-ui in kleine ringetjes.

Verwarm een grote pan of een wok met wat olijfolie.

Voeg de spekblokjes toe, samen met de zoete paprika.

Liever vegetarisch? Sla de spekblokjes dan gewoon over en start meteen met de paprika.

Breng op smaak met wat peper en zout.

Voeg na enkele minuten ook de courgette toe en meng alle groenten nu goed door elkaar.

Laat ze nog enkele minuten samen stoven tot alle groenten mooi gaar zijn.

Voeg nu de kant-en-klare HAK linzen toe en mix het geheel nog een keer goed door elkaar.

Werk de salade af met de feta, de lente-ui, de gemarineerde rode ui en de koriander.

Ook lekker!

  • 1 stazak HAK linzen
  • feta
  • 2 zoete puntpaprika's
  • 3 courgettes
  • spekblokjes
  • 1 lente-ui
  • 1 in azijn gemarineerde rode ui
  • koriander
  • olijfolie
  • peper en zout