Image 2018 07 11 3
  • 4 pers
  • 15 min
Terug naar overzicht

Mexicaanse Tortilla met bonenschotel erbij

Rul het gehakt, voeg de bonenschotel en de mais toe en warm langzaam op.

Verwarm de tortilla’s in de koekenpan of magnetron.

Vul de tortilla’s met het bonenmengsel.

Schep er crème fraiche, geraspte kaas, ijsbergsla en tomaten bovenop.

Tol de tortillia's op en leg ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Ook lekker!

  • 2 potten HAK bonenschotel Mexicaans (370 ml)
  • 1 pot HAK Mais (370ml)
  • 4 (glutenvrije) tortilla's
  • 300 gram (vegetarisch) gehakt
  • 2 tomaten in stukjes
  • 1 bekertje (lactosevrije) créme fraiche 125 ml
  • 100 gram (lactosevrije) geraspte kaas
  • ijsbergsla in smalle reepjes