Croustillade De Chou Rouge Et Oiseaux Sans Tête
  • 3 pers
  • 40 min
Terug naar overzicht

Ovenschotel met rodekool en rundervinken

Hak Rokomast 370 Be 8720600099106 1709042 Front

Rode Kool met Appel

Naast de gewone Rode Kool heeft HAK ook een inmiddels klassieke toevoeging: Rode Kool met stukjes appel. Dit maakt de rode kool heerlijk fris en extra lekker.

Bekijk product

Snijd de prei in fijne ringen, was ze en giet ze af.

Verwarm de heteluchtoven voor op 160°C.

Verwarm het vloeibaar bakmiddel in een pan en stoof de preiringen; voeg een beetje water toe.

Meng de gestoofde prei onder de aardappelpuree.

Giet de koude rodekool in een ovenschaal.

Bedek de rodekool met de puree.

Bestrooi met het paneermeel.

Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en laat 30 minuten garen.

Ook lekker!

  • 1 bokaal HAK Rode Kool met stukjes appel van 710 ml
  • 1 verse prei
  • 600 g aardappelpuree (instant of zelf gemaakt) (lactosevrij)
  • 4 eetlepels (glutenvrij) kruidenpaneermeel
  • 3 rundervinken
  • vloeibaar bakmiddel /olijfolie
  • peper en zout
  • extra benodigdheden:
  • ovenschaal van ca. 2 liter