1 1 Pastasaus Website
  • 4 pers
  • 30 min
Terug naar overzicht

Pastasaus met doperwten, linzen, maismix

Fruit in een ruime pan met dikke bodem de ui.

Voeg na 4 minuten de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.

Doe de blikken tomaat erbij, een half blikje water, de honing en het takje rozemarijn.

Laat op zacht vuur 20 minuten pruttelen.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg de doperwten/linzen/mais mix toe en meng het geheel.

Breng eventueel extra op smaak met zout en peper en serveer met penne.

Ook lekker!

  • 1 HAK stazak doperwten-, linzen- en maïsmix
  • 2 blikjes 400g blokjes tomaat in tomatensap
  • 400 g volkoren (glutenvrije) penne
  • 2 grote uien gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, geplet
  • 1 el honing
  • takje rozemarijn
  • zout en peper naar smaak