Chou Rouge Aux Fruits Du Soleil Cabillaud Et Röstis
  • 3 pers
  • 25 min
Terug naar overzicht

Rode Kool met zuidvruchten, kabeljauw en röstikoekjes

08720600099106 A1 N1 s02

Rode Kool met Appel

Naast de gewone Rode Kool heeft HAK ook een inmiddels klassieke toevoeging: Rode Kool met stukjes appel. Dit maakt de rode kool heerlijk fris en extra lekker.

Bekijk product

Kruid de kabeljauw met de viskruiden en bestrooi met bloem.

Verhit de olijfolie en wat vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak hierin de kabeljauwfilets gaar.

Snijd de abrikozen en rozijnen fijn en verwarm samen met de rode kool zonder het te laten koken.

Bak de röstikoekjes in een bakpan met olijfolie of in de oven.

Ook lekker!

  • 720ml HAK Rode Kool met Appel
  • 75 gr gedroogde abrikozen
  • 50 gr rozijnen
  • 3 moten kabeljauw van 150 gr met vel
  • Röstirondjes (diepvries)
  • Vloeibaar bakmiddel (optioneel)
  • Viskruiden
  • 2 eetlepels tarwe (glutenvrij)bloem
  • Olijfolie