
-
3 pers
-
45 min
Terug naar overzicht
Weiße Bohnen mit Speck und Salzkartoffeln

Witte Bonen in Tomatensaus
Witte Bonen in een lekkere tomatensaus volgens HAK receptuur.
Bekijk productSnipper de ui en knoflook.
Bak het samen met de spekblokjes aan in een braadpan met vloeibaar bakmiddel.
Snijd de paprika en tomaat in blokjes, voeg dit toe aan het spekmengsel en bak het mee.
Voeg peper, zout en Provençaalse kruiden toe.
Kook de aardappelen gaar met een beetje zout.
Voeg wat water toe en laat 10 minuten sudderen.
Voeg de bonen toe en laat ze mee opwarmen.
Serveer de schotel met de gekookte aardappelen.
Tip: ook lekker met een groene salade erbij
Ook lekker!
- 720ml HAK Witte Bonen in Tomatensaus
- 1 ui
- 2 tomaten
- 1 rode paprika
- 250 gr spekblokjes
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- Peper en zout
- Vloeibaar bakmiddel/olijfolie
- 1 dl water
- 500 gr aardappelen