
-
3 pers
-
35 min
Terug naar overzicht
Sperziebonen met runderworstjes en aardappelkroketjes

Franse Prinsessenbonen
De Haricots Verts van HAK zijn geselecteerd op de beste rassen en worden direct na de oogst verwerkt in de pot.
Bekijk productVerwarm de oven voor volgens de verpakking van de aardappelkroketjes.
Leg de aardappelkroketjes op een vel bakpapier en plaats deze in de oven (zie de verpakking voor de baktijd).
Verwarm het vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak hierin de runderworstjes gaar (ca. 20 à 25 minuten). Voeg af en toe wat water bij.
Verwarm de sperziebonen in een kookpan zonder het te laten koken.
Breng de sperziebonen op smaak met ketjap en sambal.
Ook lekker!
- 720ml HAK Gebroken prinsessenbonen
- 3 runderworstjes
- 1 zak aardappelkroketjes (geschikt voor de oven)
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel ketjap manis
- 50 ml vloeibaar bakmiddel/ olijfolie
- Bakpapier