-
4 pers
-
120 min
Terug naar overzicht
Stoofvlees met appelmoes en gebakken krieltjes

Appelmoes, Extra Kwaliteit
HAK selecteert voor de appelmoes de beste en lekkerste appels en bereidt de appelmoes volgens speciaal HAK receptuur. Zo krijgen we de lekkerste appelmoes van de allerbeste kwaliteit.
Bekijk productBak het stoofvlees aan in een braadpan.
Voeg hierbij de gesneden ui en knoflook.
Bak alles nog even door, strooi hierover wat zout en peper.
Voeg er dan de azijn, appelstroop, laurier, peper en aangemaakte jus bij, plus 1 dl water.
Laat alles rustig gaar stoven, ca. 1,5 uur.
Voeg op het laatste moment de peperkoek toe om te binden.
Bak de krieltjes goudbruin
Serveer met de appelmoes
TIP: serveer hierbij een tomatensalade met stukjes augurk
Ook lekker!
- 720ml HAK Appelmoes, Extra Kwaliteit
- 700 gr stoofvlees
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels appelstroop
- 1 zakje juspoeder
- Peper en zout
- 1 eetlepel azijn
- 2 laurierbladen, peper uit de molen
- 2 plakken (glutenvrij) peperkoek
- 700 gr krieltjes
- Vloeibaar bakmiddel ( of olijfolie)