-
2 pers
-
20 min
Terug naar overzicht
Tagliatelle met rode kool en kip
Rode Kool met Appel
Naast de gewone Rode Kool heeft HAK ook een inmiddels klassieke toevoeging: Rode Kool met stukjes appel. Dit maakt de rode kool heerlijk fris en extra lekker.
Bekijk productKook de gebroken tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de gesneden kip rustig gaar in een beetje olie, samen met de uitgeknepen knoflook.
Warm ondertussen al roerend de rode kool op in een pannetje.
Voeg de room toe aan de gaar gebakken kip en laat kort sudderen.
Giet de pasta af en voeg het mengsel van kip al roerend toe aan de tagliatelle.
Leg het tagliatelle mengsel op een bord en maak in het midden een 'kuiltje'.
Doe de rode kool in het kuiltje
Garneer met de blaadjes koriander.
Ook lekker!
- 370ml HAK Rode Kool met Appel
- 125 gr (vegatarische) kipfilet, in kleine stukjes gesneden
- 1 teentje uitgeknepen knoflook
- 150-200 gr gebroken (glutenvrij) tagliatelle
- 100-125 ml (lactosevrije) Crème Fraîche
- 100-125ml (lactosevrije) room
- 1 eetlepel olijfolie
- Fijngesneden korianderblaadjes