Visfilet
  • 3 pers
  • 35 min
Terug naar overzicht

Visfilet met erwten en wortelen

08720600064104 A1 N1 s01

Doperwtjes met Worteltjes

Een klassieke combinatie van deze twee heerlijke groenten om eens lekker te variëren aan tafel.

Bekijk product

Bak de visfilets mooi bruin aan beide kanten in wat vloeibaar bakmiddel, zorg ervoor dat de boter mooi bruin blijft.

Bak de aardappelen goudbruin in olijfolie en bestrooi met wat grof zout.

Snijd de ui fijn en fruit deze in een steelpannetje, voeg er de groenten aan toe en laat deze opwarmen zonder te laten koken.

Haal de vis uit de pan. Leg hem eventueel onder zilverpapier zodat hij niet afkoelt.

Blus de pan met wat water en laat even inkoken voor een jus.

Schik de warme groenten en de aardappelen op het bord.

Leg er de visfilet naast en overgiet met de jus.

Ook lekker!

  • 720ml HAK Doperwtjes met Worteltjes
  • 500 g voorgekookte krielaardappelen
  • 3 visfilets, bijvoorbeeld van tilapia
  • 1 ui
  • Olijfolie
  • Water
  • Peper en grof zeezout
  • Vloeibaar bakmiddel/olijfolie