Rode Kool Met Worst
  • 3 pers
  • 25 min
Terug naar overzicht

Worst met rode kool appel en gebakken aardappelen

Hak Rode Kool 370 Be 8720600094101 1709031 Front

Rode Kool

Rode Kool is een heerlijke groente en wordt bij HAK volgens een speciaal recept bereid. Rode Kool is een typische wintergroente en erg lekker bij een stukje wild of hachee, maar ook door de stamppot of zelfs bij pasta.

Bekijk product

Bak de verse worst in een braadpan

Bak de aardappelschijfjes in een bakpan.

Snijd de ui in kleine blokjes en voeg deze op het laatste moment toe bij de aardappelschijfjes.

Verwarm de rode kool in een kookpan zonder het te laten koken.

Maak de jus in een steelpannetje volgens de verpakking en breng op smaak met de mosterd.

Die Bratwurst mit Sauce auf einer Schale servieren.

Serveer de worst op een mooie schaal in zijn geheel met wat saus erover.

Serveer de aardappelschijfjes met de rode kool apart op een bord.

Ook lekker!

  • 720ml HAK Rode Kool
  • 1 bokaal450 gr verse worst
  • 600 gr aardappelschijfjes
  • 1 kleine ui
  • Vloeibaar bakmiddel/olijfolie
  • 1 zakje jus poeder
  • 1 eetlepel mosterd