-
-
2 pers
-
20 min
Terug naar overzicht
Wraps met kidneybonen en mais
Kidneybonen
HAK kleine rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productSnijd de paprika’s en tomaten in blokjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika op middelhoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes en de uitgelekte kidneybonen en mais toe.
Voeg de Mexicaanse kruiden toe en roer het geheel goed door.
Verhit de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bestrijk de wraps met (plantaardige) crème fraiche, bekleed ze met de sla en het groenten-bonenmengsel.
Rol de wraps stevig op en snijd ze doormidden. Lekker met partjes avocado.
Ook lekker!
- 4 middelgrote wraps
- 1 pak HAK Kidneybonen (380 gr)
- 2 paprika's (1 geel en 1 rood)
- 4 trostomaten
- 1 pakje HAK mais (190 gr)
- 3 el Mexicaanse kruiden
- 50 gr ijsbergsla
- 125 ml (plantaardige) crème fraîche
- 1 el olie
- 1 avocado (optioneel)