Kipschnitzel en een HAK appelmoes potje met bosbes en geitenkaas - recept van hak

Ingrediënten

30 min    4 Personen
  • 720ml HAK Rode Kool met Appel

  • 370ml HAK Appelmoes, Extra Kwaliteit

  • 200 gram bosbessen
  • 100 gram zachte jonge geitenkaas zonder korst
  • 100 gram hazelnoot
  • 4 kipschnitzels, voorgegaard
  • 700 gram krielaardappels [voorgegaard]
  • Bak en braad
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  • Rooster de hazelnoten in een pan met weinig olie tot ze goudbruin zijn
  • Laat de hazelnoten afkoelen
  • Meng de appelmoes met de blauwe bessen
  • Verdeel dit in 4 leuke glaasjes of weckpotjes
  • Kruimel hierop de geitenkaas
  • Als de hazelnoten afgekoeld zijn dan fijn hakken
  • De gehakte hazelnoten verdelen over de geitenkaas
  • Potjes of glaasjes nog even in de koeling plaatsen
  • Bak de krieltjes in bak en braad met iets olijfolie en maak op smaak met wat zout en / of peper
  • Bak de kipschnitzel mooi krokant in een bakpan met bak en braad
  • Verwarm de rode kool in een pan zachtjes op (niet laten koken)
  • Serveer het appelmoespotje bij de kipschnitzel en de rode kool

Reacties
Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.