Chili sin carne

Ingrediënten

-    4 Personen
  • 400g HAK Kidneybonen

  • 2 stengels bleekselder
  • 1 grote wortel
  • 2 ajuinen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 4dl tomaat passata
  • 2 dl groentebouillon
  • 1 rode peper
  • ¼ ananas
  • 2 el cajun kruiden
  • peper en zout
  • koriander
  • olijfolie

Bereiding

  • Snipper de look en rode peper fijn. Snij de wortel, ajuin, paprika en selder in kleine stukjes ongeveer even groot als de rode bonen.
  • Verhit wat olijfolie en stoof er de groentjes glazig in aan. Voeg de cajun kruiden, look en rode peper aan toe en blus met de bouillon en tomaat passaat.
  • Laat 5 minuten zachtjes pruttelen en snij ondertussen de ananas in blokjes.
  • Voeg op het laatste de ananas en de kleine rode kidney bonen toe en laat mee warmen.
  • Breng op smaak met peper en zout en verse koriander

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.