Rode Kool met gegrilde peer, peterseliekrieltjes en ribkarbonades

Ingrediënten

20 min    3 Personen
  • 720ml HAK Rode Kool

  • 2 grote peren
  • 600 gr krieltjes voorgekookt
  • 2 eetlepels gesneden peterselie (vers)
  • 3 ribkarbonades
  • Vloeibaar bakmiddel
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Extra benodigdheden:
  • Grillpan

Bereiding

  • Schil de peren en snijd deze in plakjes.
  • Kruid de karbonades met peper en zout.
  • Verhit het vloeibaar bakmiddel in een koekenpan en bak de karbonades rustig gaar (ca. 15 minuten).
  • Bak intussen de krielaardappeltjes in een andere koekenpan met het vloeibare bakmiddel (ca. 15 minuten).
  • Maak de grillpan goed warm.
  • Smeer de plakjes peer in met wat olijfolie en grill deze in de grillpan.
  • Verwarm de rode kool in een kookpan zonder het te laten koken.
  • Roer de peterselie door de aardappeltjes samen met zout en peper naar smaak.

Geef commentaar Log hier eerst in om een commentaar achter te laten.