-
-
4 pers
-
40 min
Kidneybonen chili burrito bowl
Kidneybonen Chili Schotel
HAK Kidneybonen Chili Schotel. Klaar voor gebruik. Voor 2 tot 3 personen. Een gezonde basis voor een snel en lekker gerecht met kidneybonen, groenten, kruiden en saus. Lekker met wraps of taco’s.
Bekijk productVerwarm de oven voor op 180 C.
Verdeel de blokjes zoete aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat of rooster en verwarm deze 25 minuten of totdat de randjes mooi bruin zijn.
Verdeel de laatste 5 minuten de feta erover en laat even mee bakken.
Kook de quinoa volgens de aanwijzing op verpakking.
Breng een flinke pan water tegen de kook aan.
Plaats de gesloten zak Kidneybonen chili in het water en laat ca. 10 minuten opwarmen.
Roer de quinoa los en meng de Kidneybonen chili, paprika blokjes en mais er doorheen.
Meng tot slot de aardappel met feta er doorheen en garneer met de bosuitjes.
Ook lekker!
- 1 stazak HAK Kidneybonen Chili schotel
- 325 (glutenvrije) quinoa
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 gele paprika, in blokjes
- 1 kilo zoete aardappel, geschild en in blokjes
- 1 klein blikje mais (150 g)
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 150 gram (lactosevrije) feta, in blokjes
- Koriander of platte peterselie naar smaak