Stazak Indiasecurry2
  • 3 pers
  • 10 min
Terug naar overzicht

Supersnelle Indiase curry

Kook de rijst in 8 minuten gaar in een kookpannetje met 1 kopje water en 400ml kokosmelk.

Roer dit af en toe door elkaar, zodat de rijst en melk niet aan de bodem vastkoeken.

In de tussentijd verwarm je de HAK Linzencurry in een pannetje.

Maak ondertussen een kleine salade door komkommer en tomaat in stukjes te snijden en dit te mengen met een scheutje yoghurt en wat peper.

En bak wat naanbrood af in de oven (4 minuutjes, 180C).

Giet na een minuut of 8 de rijst af en doe dit in een diep bord.

Serveer de curry erbij, doe er wat frisse salade bij, een dotje mango chutney en een naanbroodje en klaar is je maaltijd.

Ook lekker!

  • 1 stazak HAK Linzencurry schotel
  • 2 kopjes witte rijst
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 (glutenvrij) naanbroodjes
  • 2 eetlepels mango chutney
  • 10cm komkommer
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 eetlepel yoghurt