
-
3 pers
-
20 min
Terug naar overzicht
Franse prinsessenbonen met gebakken spekjes, ajuin en aardappel

Franse Prinsessenbonen
De Haricots Verts van HAK zijn geselecteerd op de beste rassen en worden direct na de oogst verwerkt in de pot.
Bekijk productBak de ontbijtspekjes uit in een koekenpan, laat ze daarna uitlekken. Gooi het vet weg als het koud is.
Snijd de uien in blokjes.
Bak de aardappelschijfjes in het vloeibare bakmiddel.
Doe hier, als de aardappelschijfjes bijna klaar zijn, de ui-blokjes bij.
Bak deze nog even mee.
Voeg daarna de spekblokjes toe.
Verwarm de prinsessenbonen in een kookpan zonder te laten koken.
Serveer de aardappelschotel met apart daarbij de boontjes.
Ook lekker!
- 720ml HAK Gebroken prinsessenbonen
- 500 gr ontbijtspek in blokjes
- 2 uien
- 600 gr aardappelschijfjes om te bakken.
- Vloeibaar bakmiddel ( of olijfolie)
- Peper en zout