-
-
3 pers
-
65 min
Terug naar overzicht
Gepofte zoete aardappel gevuld met rode biet
Pof de zoete aardappels.
Verwarm hiervoor de oven op 200 graden.
Was de zoete aardappels, dep ze droog en prik met een vork gaatjes in de schil.
Leg ze op een bakplaat en pof ze in ca 45 minuten gaar.
Weinig tijd? Pof ze dan in de magnetron: Was de zoete aardappels, dep ze droog en prik met een vork gaatjes in de schil.
Leg ze in een magnetronbestendige schaal met deksel en pof ze 10 minuten op 900 watt.
Draai halverwege om.
Bak ondertussen de spinazie in een pan met een beetje olie of boter tot deze geslonken is.
Snijd de zoete aardappels net niet helemaal doormidden.
Bestrooi de binnenzijde met een beetje peper en zout.
Vul ze met de spinazie en rode bieten sticks.
Kruimel er wat feta over en wat grof gehakte walnoten.
Ook lekker!
- 1 pot HAK rode bieten sticks
- 6 zoete aardappels van ca 200 gr
- 300 gr verse spinazie
- 100 gr feta
- Handje walnoten
- Peper en zout