
-
3 pers
-
25 min
Terug naar overzicht
Rode Kool met zuidvruchten, kabeljauw en röstikoekjes

Rode Kool met Appel
Naast de gewone Rode Kool heeft HAK ook een inmiddels klassieke toevoeging: Rode Kool met stukjes appel. Dit maakt de rode kool heerlijk fris en extra lekker.
Bekijk productKruid de kabeljauw met de viskruiden en bestrooi met bloem.
Verhit de olijfolie en wat vloeibaar bakmiddel in een braadpan en bak hierin de kabeljauwfilets gaar.
Snijd de abrikozen en rozijnen fijn en verwarm samen met de rode kool zonder het te laten koken.
Bak de röstikoekjes in een bakpan met olijfolie of in de oven.
Ook lekker!
- 720ml HAK Rode Kool met Appel
- 75 gr gedroogde abrikozen
- 50 gr rozijnen
- 3 moten kabeljauw van 150 gr met vel
- Röstirondjes (diepvries)
- Vloeibaar bakmiddel (optioneel)
- Viskruiden
- 2 eetlepels tarwe (glutenvrij)bloem
- Olijfolie