Bolognese Schotel Website
  • 4 pers
  • 25 min
Terug naar overzicht

Vegetarische lasagne Bolognese met linzen

Linzen verkleind

Linzen

HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de aubergine en de courgette in de lengte richting in dunne plakken.

Open de HAK stazak Bolognese schotel met linzen en roer deze goed door

Snij ook de bol mozzarella in dunne plakken. Verdeel een dun laagje bolognese schotel op de bodem van de ovenschaal.

Leg hierop overlappend de helft van de plakjes courgette.

Verdeel weer een dun laagje saus en dek deze af met overlappende plakjes aubergine. Verdeel het laatste beetje bolognese schotel in de ovenschaal.

Dek deze af de rest van de plakjes courgette en top dit af met de plakjes mozzarella.

Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven en serveer met een frisse groene salade.

Ook lekker!

  • 1 Stazak HAK Bolognese Schotel
  • 2 courgettes
  • Aubergine
  • Bol (lactosevrije) Mozzarella