-
-
4 pers
-
25 min
Terug naar overzicht
Pizza met kikkererwten erbij
Kikkererwten
HAK Kikkererwten hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele mediterrane gerechten zoals humus als in soepen en salades.
Bekijk productHak de kikkererwten fijn en roer ze door de tomatensaus.
Rol het pizzadeeg uit en leg op een bakplaat met bakpapier.
Bestrijk de bodem met de saus.
Gril de avocado partjes in een grillpan met wat olie.
Verdeel de mais, avocado en ui over de pizza en bak de pizza in 15-20 minuten bij 200 graden gaar.
Garneer de pizza met rucola blaadjes en de hazelnoten en sprenkel wat basilicumolie over de gebakken pizza.
Ook lekker!
- 1 stazak HAK Kikkererwten
- (glutenvrij) Pizzadeeg, koelvers
- Tomatensaus
- 1 avocado, in partjes
- 1 sjalot, in stukjes
- 50 g hazelnoten, geroosterd en gehakt
- 150 g mais
- Handvol rucolasla
- Basilicumolie