Zwarte Bonen Met Zeebaars En Kerstomaatjes 653568A24D97454B56Fac6Ccaf86B324
  • 40 pers
  • 10 min
Terug naar overzicht

Zwarte bonen met zeebaars en kerstomaatjes

Verwarm de oven op 250°C

Kruid de zeebaars met peper en zout, smeer in met olijfolie en plaats op een bakplaat met bakpapier.

Halveer de kerstomaatjes en leg mee op de bakplaat. Kruid ze met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

Snij de courgette in blokjes en meng met de pesto.

Snij de ajuin en ringen en haal door de melk en dan door de bloem. Frituur goudbruin op 180°C en kruid met zout zodat ze lekker krokant blijven.

Als de oven op temperatuur is plaats dan de bakplaat 5 minuten in de oven.

Verwarm de zwarte bonen op een zacht vuurtje en breng eventueel op smaak met peper en zout.

Ook lekker!

  • 400 gr HAK zwarte bonen
  • 4 zeebaars filets
  • 1 courgette
  • 1 ajuin
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • basilicum
  • olijfolie
  • melk
  • bloem
  • peper en zout
  • Provençaalse kruiden
  • 4 el verse pesto van basilicum