Quinoa-salade-met-kikkererwten_01
  • 3 pers
  • 15 min
Terug naar overzicht

Couscous salade met kikkererwten

Kikkererwten Be Redesign

Kikkererwten

HAK Kikkererwten hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele mediterrane gerechten zoals humus als in soepen en salades.

Bekijk product

Bereid de couscous volgens de verpakking en laat wellen.

Hak de amandelen grof.

Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.

Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in plakjes.

Schep de kikkererwten door de couscous samen met de dressing.

Serveer de couscous salade met de plakjes avocado, geitenkaas, amandelen en granaatappelpitten.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK kikkererwten
  • 175 gr couscous
  • 125 gr geitenkaas
  • 1 avocado
  • Handje amandelen
  • 100 gr granaatappelpitten
  • Dressing:
  • 1 eetlepel citroensap,
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Snuf peper en zout